Príbeh jesene, vône chleba a newhampshirských lesov

cube studio príbeh 2018

Príbeh jesene, vône chleba a newhampshirských lesov

„Dobrý príbeh je kus života s vynechaním nudných pasáží“, povedal  Alfred Hitchcock. 

Tak sme vyškrtali rutinu, premazali operatívu a príbeh roku 2018 vtesnali do 511 slov.  Začneme letom, kedy nepadali len teplotné rekordy, ale aj veľké rozhodnutia.

Tým kľúčovým rozhodnutím bolo naše sťahovanie do nových priestorov. 10 rokov v príjemnom rodinnom prostredí domčeka na Bratislavskej ulici sme vymenili za nové priestory na trnavskom Nádvorí. Trochu nostalgie pri pohľade ako náš posledný kus už teraz nepotrebného nábytku nakladá náhodný okoloidúci do svojho mercedesu😊 vystriedali pocity príchodu novej éry v centre komunity trnavského Nádvoria etablovaného na kultúrne a kreatívne centrum.

 

CUBE na Nádvorie

Valíme sa na Nádvorie do nových ppc kanclov! #nadvorie #NadvorieOzije #barbari #cubetocube #cubestudio

Gepostet von CUBE to CUBE am Mittwoch, 4. Juli 2018

 

 

Nádvorie a jeseň nám priniesli nielen nové vône a chute centra mesta, ale náš príbeh naberal na atraktivite:
  1. Na jeseň sme sa chceli tešiť zo zlata! Nakoniec to bolo striebro – 2. miesto v súťaži PR projektov PROKOP pre klienta Seesame a Americkú ambasádu, ktoré sme pomohli získať videom 100 rokov slobody z dielne CUBE to CUBE. Pocit, ako vo finále hokejového zápasu, keď ste „len“ ten druhý☹. Nakoniec sme sa však tešili nielen z ceny, ale aj z organického šírenia za veľkou mlákou.
    Animácia k oslave stého výročia spolupráce
    2. Jeseň bola doslova rozlietaná ako jesenné lístie. Konferencia DESIGN MATTERS zameraná na UX/UI v Kodani.Víkend dizajnérov v Kodani.

    3. Následne Jano a Alena v USA. Hľadanie nových príležitostí, obchodné stretnutia, spoznávanie amerického trhu a jeden nový projekt. Zatial pssst😊
    Ostrov slovenskej mentality na podujatí bostonskej česko-slovensko – americkej komunity, príbehy slovenských a českých prisťahovalcov, fantastická newyorkská cimbalovka. Škoda, že Halák mal práve zápas.
    Nadväzovali sme nové kontakty na veľkou mlákou.
    4. Skvelé prijatie na Keene College v New Hampshire na katedre grafického designu a motion grafiky. Naše projekty  pre Mestskú televíziu Trnava, European Investment Solutions, Play Atelier zažili svojich 5 minút slávy na prednáške pre amerických študentov designu. Jano Baláž v úlohe hodnotiteľa projektov amerických študentov motion designu.

prednáška-na-americkej-univerzite

5. Radosť nám priniesli spolupráce na umeleckých projektoch, predovšetkým marketingová podpora svetovej výstavy Textil art of today v galérii Danubiana, začiatok spolupráce s Národným osvetovým centrom a branding legendárneho V-klubu. Tešili sme sa aj z úspešných projektov našich klientov, ako napr. employer branding koncepcia pre poisťovňu Dôvera, komplexný branding pre advokátsku kanceláciu Havrilla & Co, vizuálna identita a web pre charizmatického pána Oremusa a mnohé ďalšie.

Textile art of today a naša kampaň na hrádzi.

6. Najväčší koncoročný deadline bol finiš animovaného seriálu Chochmesovci. Animátori z CUBE to CUBE potili krv.  Animovaný seriál z produkcie K2 Production o dobrých chochmesoch a spoločenskej etikete, Chochmesovci, mal premiéru 21.12. na RTVS. Internet je fajn, ale telka je telka.

7, Písali o násStratégiách aj v Nota Bene. Robíme design a komunikáciu, o ktorých rozprávajú Stratégie a máme dobrovoľnícke aktivity, o ktorých nemlčí NotaBene.

8. Zima bola aj o veselkách. Nádvorie žije, a tak sme spolu s coworkingom vymysleli Mikulášsky dózing, napiekli a nachystali dobroty a v Malom Berlíne sa veselili. Zorganizovali sme Vianočný kvások pre našich klientov a pri vôni chleba a trnavských dobrotách debatovali v príjemnej atmosfére.

Vianočný kvások 2018 pre klientov CUBE studio.

 

Rok sme ukončili bez veľkých verejných ďakovačiek na sociálnych sieťach. Len v rámci nášho tímu na dobrej večeri, úprimne, pekne z očí do očí.

 

Chystáte nový marketingový projekt?
Navrhneme koncept, vytvoríme obsah a dodržíme deadline. Oťukajme sa na nezáväznom stretnutí!
Chcem sa stretnúť

 

Alena Mazánová

Dávny fluktuant, teraz však najlepší lojálny pracovník, lebo z vlastnej firmy sa ťažko odchádza. A tak som verná vlastnému štúdiu už 20 rokov. A aby nebola nuda, tak objavujem. Maličkosti aj nové objavy vedy. Učím sa. A učím. Stále niečo. Momentálne maľovať maky.

Žiadne komentáre

Odoslať komentár


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.