CUBE studio & CUBE to CUBE – show must go on!

kváskový chlieb

CUBE studio & CUBE to CUBE – show must go on!

Koniec roka 2018 bol u nás v CUBE studio a v CUBE to CUBE v znamení vône kváskového chleba. 

 

Po prvýkrát existencie nášho štúdia sme sa rozhodli pripraviť koncoročný event pre našich klientov. Nazvali sme ho Vianočný kvások, podľa nezameniteľnej vône kváskového chleba, ktorý pečie pekáreň priamo pod našimi kanceláriami. Vôňa tohto fajnového chlebíka bol aj jeden z prvých vnemov, keď sa naše CUBE studio v lete presťahovalo do nových kancelárií trnavského Nádvoria.

Alena s hosťkou Katkou a s voňavým chlebíkom vo vlastnoručne dotvorenom vrecku.

Alena s hosťkou Katkou a s voňavým chlebíkom vo vlastnoručne dotvorenom vrecku.

Kvások bol v znamení chleba, trnavských dobrôt, príjemnej hudby Graeme Mark Donaldsona, neformálnych rozhovorov v krásnych priestoroch sály Malého Berlína u nás na Nádvorí. Riaditeľ Nádvoria Dušan Vančo sprevádzal hostí priestormi Nádvoria a ukázal aj miesta, ktoré nie sú bežne prístupné. Duša nášho tvorivého tímu, Jano Baláž, privítal na pódiu režiséra Roberta Švedu a Martina Barabáša z K2 Production, ktorí stoja za novým animovaným seriálom RTVS, Chochmesovci, na ktorom sme mali tú česť spolupracovať. A aký by to bol Kvások bez plného koša ešte teplých pecňov chleba? Každý hosť si na záver odniesol tento symbolický darček v bavlnenom vrecku, ktoré si sám dotvoril.

Náš Vianočný kvások bol najmä poďakovaním pre našich klientov, ale prišlo s ním i silné uvedomenie, aký veľký význam to malo pre celý náš interný tím. Uvedomenie si a hrdosť na kus výbornej práce, ktorú sme urobili. A ak ste zvedaví, čo to bolo, šup sem, môžete čítať ďalej.

CUBE studio & CUBE to CUBE – show must go on!
Alena Mazánová

Dávny fluktuant, teraz však najlepší lojálny pracovník, lebo z vlastnej firmy sa ťažko odchádza. A tak som verná vlastnému štúdiu už 20 rokov. A aby nebola nuda, tak objavujem. Maličkosti aj nové objavy vedy. Učím sa. A učím. Stále niečo. Momentálne maľovať maky.

Žiadne komentáre

Odoslať komentár


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.