Sladké logo plnené vektorovým krémom

Sladké logo plnené vektorovým krémom

Niektoré zadania naozaj chutia. Napríklad ako jedna naša cukrárska výzva – vytvoriť logotyp pre mladú cukrárku v tvare zákusku z číslic 5 a 9. Úplne bez zásterky,  sweet job! Porazili sme aj generátor loga. 

Hneď ráno sme si ručne namiešali z päťky a deviatky vláčne vektorové cesto, a už po dvoch hodinách začali formovať prvé koláče rôznych tvarov.  Žiadne hrnčekové bublaniny, upiekli sme  luxusný numerický cupcake, ktorý v sebe skrýval rafinovane a vkusne zakomponovanú päťku a deviatku.

Keďže nám v miske ostalo trochu nadýchaného cesta, rozhodli sme sa klientke upiecť ešte jednu cestu. Rozpálili sme v Indesigne rúru a už poobede exportovali na pekáči takéto dokonalé schwardzwaldské rezy. 

S výsledkom sme boli spokojní  a klientka priam nadšená. Ideálny stav. Vždy máme radosť, keď si aj malé firmy dajú záležať na svojej vizualite a nesiahajú po generátoroch loga. Generátory používajú zbrane hromadného ničenia vkusu a nedá sa s nimi férovo bojovať. Po 13 rokoch v grafickom dizajne to už ani neskúšame.

Ale akosi nám to ale nedalo. Boli sme zvedaví, aký logo koláčik generátor z číslic 5 a 9 ukuchtí. Keď totiž chcete logo, ktoré obsahuje niečo konkrétne, ako napríklad tvar motýľa, koňa alebo slnečnicu, má sa generátor čoho chytiť, ale takéto nekonvenčné zadanie, je už aj na jeho grafické schopnosti tvrdší orech.
Oslovili sme Free Logo Maker and Generator a Graphic Springs, generátory na prvej stránke Googlu, nech sa chlapci ukážu.

Cítili to takto. Generátory nám pre projekt cukrárne odporučil cukrík a dizajn v štýle frekvencií rádia. Kovboji!

Grafický fast food. Tie roky deväťdesiate. Automat na lístky. To sú naše prvé asociácie. A vaše sú aké? Sme fakt zvedaví.

Ak náhodou uvažujete pri vytváraní brandu nad použitím generátora, tak odporúčame jedine generátor elektrického napätia alebo generátor Plavčanových odpovedí. S logom radšej neexperimentujte. To vás sprevádzať úplne všade. 

LOGO OD CUBE. ÁNO!

 

 

 

Jana Pekárková

Žiadne komentáre

Odoslať komentár


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.