1000 ročná včela

1000 ročná včela

ZADANIE

Navrhnúť obalový dizajn a microsite pre nový produkt – prémiový medový destilát.

RIEŠENIE

Na začiatku je vždy veľa otázok.  Spochybníme zdanlivo jasné veci, diskutujeme, pozeráme na svet okolo optikou klientovho zadania a tak sa toto stáva na nejaký čas súčasťou našich životov. A tak sa za postupne začala rodiť 1000 ročná včela: Jemne extravagantná umelkyňa, ktorá ctí tradície, prináša ich do súčasného života, obohacuje ich vlastným videním a vlastným pohľadom na život.

INŠPIRÁCIA

1000 ročná včela nachádza inšpiráciu v tradíciách. Táto idea nás priviedla k ďalšiemu remeslu s umeleckým odkazom – drotárstvu. Pri pátraní po tom „správnom“ drotárovi sme boli prekvapení koľko rôznych štýlov a techník existuje! Najlepšie našej predstave zodpovedala umelecká drotárka, ktorá na základe našej skice vytvorila obdivuhodné dielko, nádherný šperk tisícročnej včely. A toto jej dielo je základnou esenciou dizajnu etikiet 1000 ročnej včely.

WEBDESIGN

V zmysle zadefinovaného charakteru značky sme pokračovali v ďalších krokoch. So zreteľom na stanovený rozpočet bolo našim cieľom aj v jednoduchej microsite vyjadriť plnohodnotne charakter značky, jej emóciu a pohľad na život, s ktorým istá cieľová skupina rezonuje. Vyjadrujú ho vytvorené texty, fotografie a celkový vizuálny štýl.

Na zdravie!
Info
Tags:

Obalový dzajn, Branding, Webdesign

Client:

Apimed

Dátum:

01.08.2016

Kategória:

Branding, Graphic Design, Packaging, Photography, Webdesign